Marketing. Social Media. Print / Online Indhold . Film . Foto . Web

21192667_10154648825996290_4532043132125940713_n.jpg
 
aram-producer-onset.jpg

HEJ, JEG ER ARAM OSTADIAN-BINAI AKA @ARAMOB

Med over otte år inden for marketing / branding / medier / SoMe / har jeg opnået bred viden om og erfaring med at skabe ekstraordinært og engagerende indhold samt meningsfulde oplevelser på tværs af platforme. Mit arbejde tager afsæt i alt fra billeder og video over udvikling af kampagnestrategier til organisering af salgsevents og optimering af hjemmeside.

Min akademiske baggrund omfatter en bachelorgrad i Marketing Management fra Niels Brock Copenhagen, en master i Fashion Media Production fra London College Fashion og en Executive Education i Driving Digital & Social Strategy fra Havard Business School.
 

 

Du kan finde mig i krydsfeltet mellem kreativitet, erhvervsliv, online og print, og jeg er drevet af i sidste ende at skabe øget brandværdi og bidrage til kommerciel vækst, hovedsageligt inden for brancher som (eller relateret til) design, mode, tech, events og udgivelser på print / online.

Jeg nyder at arbejde med brands, der har modet til at tage chancer og gøre noget, der rækker ud over det sædvanlige - tilsat en flig af international-møder-nordisk. Hvis det er dig, så lad os tage en snak!

 
 
norm-media-banner 9.jpg

Der hvor jeg kan gøre en forskel i din virksomhed:

Content Marketing

Social Media Management

Online / Print kampagner

Branding
PR

Video

Photo

Web

 

 

 

3ba8cbd417e91106229d5d9eba1b4b2e.jpg
 

Social Media

Jeg hjælper brands med at udvikle og tilpasse en social medie-plan. Det ultimative mål er at øge bevidstheden omkring dit brand, samt skabe salg og interaktion med dine kunder gennem det rette budskab og brug af moderne branding-strategier.


Planen vil omfatte markedsføringsstrategier med POEM (paid, owned, earned media), herunder med fokus på blandt andet influencer marketing, online fællesskaber, events og pressedækning efterfulgt af analyse af svar og resultater.


Nøglen til at opnå ekstraordinære resultater er en indholdskalender (hvad der skal deles, hvornår og hvorfor) for samtlige platforme såsom Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube, Pinterest og Snapchat.

Indhold

Indhold - populært kaldet content - er det stærkeste værktøj til at opnå et engageret publikum. Det, dit publikum ser via de digitale kanaler, inden de interagerer med dit brand eller køber dit produkt, er indhold.


Med en kærlighed for indhold og en passion for historiefortælling kan jeg hjælpe med at identificere din visuelle retning og lede processen fra koncept over pitching af idéer og udarbejdelse af mood boards til at orkestrere hele produktionsprocessen, herunder også sammensætte det rette kreative team med foto- og/eller videograf, stylist, makeup-artist, mv.


Dette arbejde vil resultere i redaktionelt indhold i form af video, stillbilleder og detaljerede story boards.


Kunder & Cases

Udvalgt kunder og cases som jeg har arbejdet med. Siden 2014, har jeg hovedsageligt arbejdet som freelancer, i nogle tilfælder med en på tværs af
Copenhagen, London, New York, Berlin and Tokyo. 

TNC-cover.jpg

The nordic courier (digital)
A Nordic lifestyle & design magazine for the japanese market

23737966_943033182511537_3309094631345666059_o.jpg

Oak - the nordic journal (print)
a nordic lifestyle & design magazine for the international market

decodedfashion.jpg

The fashion future awards by W magazine and Decoded fashion

DF-London.jpg

Decoded Fashion
A series of summits and hackathons in london, new york, tokyo, Paris, milan, ...

Threadrs-Bloggers-V1.jpg

SEED MEDIA
new concept development for influencer marketing

3ba8cbd417e91106229d5d9eba1b4b2e.jpg